Biblioteca Județeană „Ovid Densușianu” din Deva își invită, și în acest an, prietenii la Carnavalul Halloween, o sărbătoare pe care cei tineri au asimilat-o cu mare entuziasm și care a ajuns una dintre cele mai îndrăgite sărbători laice.

Anul acesta, vineri, 30 octombrie, de la ora 18.00, în incinta Bibliotecii Județene a cărei curte va fi străjuită de numeroși bostani-felinar, cum cere tradiția, se va desfășura un atractiv program recreativ de Halloween: se vor prezenta tradițiile și obiceiurile legate de această sărbătoare, vor avea loc două concursuri: „Cel mai înspăimântător costum” și „Dovleacul de groază”. Imaginația, inspirația și fantezia concurenților vor avea libertate de manifestare, spre bucuria participanților, tineri și mai vârstnici. Costumele, inspirate din figurile supranaturale – monștri, schelete, vrăjitoare, vampiri – vor aduce un plus de farmec după-amiezii petrecute la Bibliotecă de Hallowen.

Seara de Halloween se va încheia în mod plăcut, cu o petrecere la care muzica și dansul vor fi la ele acasă, veselia și buna dispoziție fiind note dominante. 

Prietenii bibliotecii de toate vârstele sunt așteptați cu brațele deschise la această frumoasă sărbătoare de sfârșit de toamnă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inapoi Sus