Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva organizează în 3 octombrie 2015, de la ora 18.00 00, cea de-a V-a ediție a evenimentului cultural Noaptea Bibliotecilor. Cei prezenți vor putea petrece o noapte în care teatrul, muzica, filmul, face peinting-ul și alte surprize îi vor însoți până în zori. Printre invitații care vor cânta și încânta se află și trupa lui Leo Iorga și Adi Ordean, PACT.

În seara zilei de 3 octombrie 2015, ora 1800, poarta Bibliotecii Județene se va deschide larg și oaspeții noștri vor putea petrece o noapte în care teatrul, muzica, filmul, face painting-ul și alte surprize îi vor însoți până în zori. Publicul de toate vârstele se va bucura de un program bogat, divers și original: trupa „Cu Moț… în Frunte” a lui Edy Moțățăianu îi va încânta pe cei mai tineri vizitatori cu un fantasy muzical plin de farmec. Muzica rock va avea și ea momentul special oferit de trupa PACT a lui Leo Iorga și Adi Ordean. Ca în fiecare an, vor fi prezentate filme în două secțiuni: Povestiri Digitale – proiecții de filme realizate în cadrul proiectului Silver Stories și Filme de Oscar aflate în colecțiile Bibliotecii Județene. Nu vor lipsi expozițiile și standul de carte cu vânzare.  Momentele culturale se vor prelungi până în zorii zilei de 4 octombrie.

La fel ca în fiecare an, ”uitucii” care au împrumutat cu multă vreme în urmă cărți de la bibliotecă dar nu le-au mai adus înapoi, vor avea parte de ”iertarea” bibliotecarilor, în această așa-zisă „Noapte a iertării”. Ei vor putea să restituie cărțile fără niciun fel de penalizare.

Ca în fiecare an de Noaptea Bibliotecilor, oaspeții vor putea cunoaște în amănunțime „secretele” bibliotecii, organizarea acesteia, se vor vizita secțiile și depozitele de carte, iar explicațiile vor fi oferite, cu profesionalism, de către bibliotecari. De asemenea, cei care vor dori să se înscrie la bibliotecă în această noapte o vor putea face gratuit.

Comentarii

comentarii

0 comments