Lansare de carte la Biblioteca Județeană.

Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva și-a invitat prietenii, în ziua de 30 ianuarie 2016, la o întâlnire cu scriitorul, publicistul și analistul politic Emil Hurezeanu care, cu acest prilej, și-a lansat și la Deva volumul „Pe trecerea timpului. Jurnal politic românesc 1996-2015”, apărut anul trecut la Curtea Veche Publishing.

Volumul este alcătuit din articole, eseuri, intervenții care nu s-au publicat până acum, conferințe care încep în anul 1996 (anul în care Convenția Democratică a câștigat alegerile generale) și se termină în ianuarie 2015, cu o conferință cu tema „Europa, între crizele de creștere și criza terminală” rostită la Teatrul Național „I. L. Caragiale” din București. Istorie, diplomație, politologie, toate se îngemănează în textele din acest volum și ne dezvăluie personalitatea unui intelectual frământat de problemele țării sale, dar și ale lumii. 

În fața unui public numeros, lui Emil Hurezeanu i-a fost oferită, din partea Bibliotecii Județene, o Diplomă de Excelență „pentru analizele riguroase, competente și echilibrate ale vieții politice românești și internaționale”. La final a urmat o sesiune de autografe.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inapoi Sus