Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva în parteneriat cu Uniunea Artiștilor Plastici, Departamentul Critică și Creație Literară, aduc la cunoștința celor interesați că în spațiul în care este organizat „Al Treilea Spațiu al Cetățeniei Active Deva”, din incinta Deva Mall, etajul al doilea, va funcționa un cenaclu literar.

Conceput sub genericul „Sămânța ta de vorbă”, cenaclul își propune să depisteze talentele literare ale elevilor din școlile devene, dar nu numai.

Cei doi moderatori ai cenaclului – Elena Morar și Dumitru Tâlvescu – vor crea ambianța necesară, atmosfera propice unui cenaclu literar autentic, vor atrage tinerii înzestrați și preocupați de creația literară.

Cenaclul va funcționa începând cu data de 19 mai 2016, în prima și a treia zi de joi a fiecărei luni, de la ora 1600. Acest cenaclu își propune să fie o veritabilă punte de legătură între toți tinerii care doresc să scrie, să publice și să se afirme, pe de o parte, și scriitorii cu experiență, care le pot îndruma pașii pe drumul literaturii, pe de altă parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inapoi Sus