Curtea Veche Publishing anunţă cu părere de rău anularea lansării la Deva a volumelor „Dosar Lenin. Vraja nihilismului” și „Dosar Stalin. Genialissimul generalissim” (ediția a doua) de Marius Stan şi Vladimir Tismăneanu, eveniment ce ar fi trebuit să aibă loc joi, 9 iunie 2016, începând cu ora 1700, în incinta Deva Mall, etajul patru, Salle d’Or.

Din cauza unor motive personale ale autorilor, lansarea nu va putea fi organizată la data anunţată. Atât domnul Marius Stan, cât și domnul Vladimir Tismăneanu regretă faptul că nu vor putea fi prezenți în Deva și, alături de editură, își cer scuze pentru inconvenientele create prin anularea acestei lansări de carte, atât de la publicul cititor cât și de la partenerii de pe plan local. În acest moment, nu se poate aprecia dacă evenimentul poate fi reprogramat pentru perioada următoare.

Mulțumim publicului din Deva pentru interesul acordat și apreciem sprijinul organizatorului de pe plan local – Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva.

Curtea Veche Publishing își dorește să faciliteze cât mai multe întâlniri de calitate între autori cunoscuți și publicul cititor, până în acest moment în Deva având loc evenimente de succes cu autori precum ASR Principele Radu al României, Emil Hurezeanu, Markó Béla, Marian Godină sau Alex. Ștefănescu.

Editura Curtea Veche

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus