COMUNITATE

„O jucărie pentru fiecare”. Campanie caritabilă a Bibliotecii Județene pentru copiii din centrele de plasament

„O jucărie pentru fiecare”. Campanie caritabilă a Bibliotecii Județene pentru copiii din centrele de plasament

Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva organizează și în acest an campania „O jucărie pentru fiecare”, o acțiune care s-a bucurat de fiecare dată de sprijinul și implicarea comunității locale și a adus bucurie copiilor din centrele de plasament din județ.

Echipa Bibliotecii Județene pregătește din timp această campanie caritabilă pentru a le putea oferi celor mici, care nu au parte de cădura și grija unei familii, cadouri cu ocazia zilei de 1 Iunie, “Ziua internațională Copilului”.

“Cu acest prilej, pornim o amplă campanie de sensibilizare și atragere a membrilor comunității, a locuitorilor din județul Hunedoara pentru a le dărui jucării copiilor din centrele de plasament ale județului. Prin jucăriile pe care, cu mare entuziasm, le colectăm și le ducem acestor copii, dorim să le oferim și un strop de bucurie, să-i facem să uite, măcar de ziua lor, că nu au părinți sau au fost rupți de familie. Și în acest an, facem o campanie puternic mediatizată și, în scurtă vreme, sperăm ca Biblioteca Județeană să devină neîncăpătoare, hunedorenii, de toate vârstele, să vină să aducă o jucărie pentru fiecare copil instituționalizat. Proiectul nostru are drept țintă copiii din centrele de plasament din municipiile Brad, Deva, Hunedoara, Lupeni, Orăștie și Vulcan, centre către care ne vom îndrepta și în acest an”, explică scopul campaniei managerul Bibliotecii Județene, Ioan Sebastian Bara.

Cei care vor să le dăruiască acestor copii jucării că sunt așteptați la Secția de Artă și Carte Franceză a Bibliotecii Județene „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva, cu sediul în municipiul Deva, str. 1 Decembrie 1918, nr. 26, unde se va afla un centru de colectare a jucăriilor, în perioada 1 martie – 27 mai 2016, de luni până vineri între orele 10.00 și 18.00, iar sâmbăta între orele 9.00 și 14.00.

“Prin această inițiativă îi chemăm alături de noi pe toți cei care vor să le dăruiască un strop de bucurie acestor copii vitregiți de soartă”, spune Ioan Sebastian Bara.

Afis O jucarie pt fiecare 2016

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

4 × five =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Mai mult in COMUNITATE

Afis Nemira 2016

Stand de carte cu vânzare al editurii Nemira, la Biblioteca Județeană

HunedoaraMea.ro16 februarie 2016
telecabina deva

Telecabina din Deva, oprită o săptămână

HunedoaraMea.ro15 februarie 2016
apa

Sistare de apă în Simeria și localitățile aparținătoare

HunedoaraMea.ro15 februarie 2016
hunedoara investitii

Hunedorenii pot vedea ce investiții s-au făcut în orașul lor, la ce preț și detalii despre proiecte, pe site-ul primăriei

HunedoaraMea.ro11 februarie 2016
lansare Ioachim Lazar

O nouă întâlnire cu istoria (A)

HunedoaraMea.ro10 februarie 2016
martisor

Târg de Mărţişor, în centrul Devei

HunedoaraMea.ro10 februarie 2016
calorifer

Locuitorii din Lupeni și Vulcan racordați la sistemul centralizat de încălzire rămân fără căldură

HunedoaraMea.ro9 februarie 2016
dan puric

Conferință Dan Puric, la Deva

HunedoaraMea.ro8 februarie 2016
Ioachim Lazar

Istoricul Ioachim Lazăr își lansează cartea „Revoluția românilor din Transilvania 1848-1849”. Eveniment organizat de Biblioteca Județeană

HunedoaraMea.ro5 februarie 2016

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 Hunedoaramea.ro - Toate drepturile rezervate