COMUNITATE

Lansare de carte și CD – Edy Moțățăianu

Lansare de carte și CD – Edy Moțățăianu

Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva, în parteneriat cu Agenția de Dezvoltare Economico-Socială a județului Hunedoara, organizează vineri, 16 decembrie, la ora 11.00, la Parcul de Afaceri Simeria, Sala de conferințe, un eveniment dedicat atât copiilor, cât și publicului care nu a uitat copilăria.

Cunoscutul scriitor-actor Edy Moțățăianu își va lansa două noi volume: „Împăratul boacănelor (Sezonul I)”, „Un Miracol… de Crăciun” precum și CD-ul intitulat „Povești cu cântec(e) pentru toți Copiii… între 3… și 93 de ani”. De asemenea, publicului i se va oferi și un spectacol de teatru puzzle „Eu sunt Aladin?”, prezentat de  „Trupa cu Moț… în Frunte”, trupă creată și condusă de Edy Moțățăianu.

Artistul și scriitorul Edy Moțățăianu s-a născut la Craiova, dar trăiește de la vârsta de șase ani în Deva, unde s-au stabilit părinții lui, actori ai Teatrului de Revistă, cum se numea în acea vreme Teatrul de Artă.

„A trăit în mediul artistic, aproape de scenă, aproape de lumea fascinantă a teatrului și a personajelor sale. A îndrăgit, pe lângă literatura de toate genurile, lumea copilăriei, publicul tânăr și dragostea acestuia pentru basm și feerie. De aceea, cu talentul literar cu care e înzestrat, Edy Moțățăianu a scris numeroase cărți dedicate celor mai tineri cititori. Cele două cărți care se lansează acum, precum și CD-ul cu cântece, sunt darurile pe care Edy Moțățăianu le așază sub bradul de Crăciun pentru toți copiii care iubesc lumea fermecată a poveștilor, care vor să asculte cântece vesele de întâmpinare a lui Moș Crăciun”, spune managerul Bibliotecii Județene, Ioan Sebastian Bara.

Cu prilejul acestei lansări, publicul va avea plăcutul prilej de a sta de vorbă cu autorul, de a-i pune întrebări, de a-l vedea animând îndrăgita „Trupă cu Moț… în Frunte”.

afis-edy-motataianu-dec-2016

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

12 + nine =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Mai mult in COMUNITATE

alexandra-marcu

Sunt voluntar. Şi sunt mândru!

HunedoaraMea.ro12 decembrie 2016
rasputin

„Personaje misterioase ale istoriei – 100 de ani de la moartea lui Rasputin”. Manifestare educativă pentru elevi, organizată de Biblioteca Județeană

HunedoaraMea.ro12 decembrie 2016
aurel-nedel

Expoziție Aurel Nedel, acuarelă și desen, la Teatrul de Artă Deva

HunedoaraMea.ro12 decembrie 2016
lansare-mircea-radu

Mircea Radu – invitație la masă, invitație la călătorie (A)

HunedoaraMea.ro11 decembrie 2016
???????????????????????????????

O carte de referință despre etnicii germani (A)

HunedoaraMea.ro9 decembrie 2016
mircea-radu

Mircea Radu își lansează, la Deva, prima sa carte – „Povești cu gust”

HunedoaraMea.ro8 decembrie 2016
imaginea-etnicilor-germani-petrosani

Lansare de carte, la Petroșani: istoricul Cosmin Budeancă – „Imaginea etnicilor germani la românii din Transilvania după 1918. Studiu de caz: județele Hunedoara, Alba, Sibiu”

HunedoaraMea.ro7 decembrie 2016
afis-imaginea-etnicilor-germani

Eveniment cultural, la Deva. Lansarea volumului „Imaginea etnicilor germani la românii din Transilvania după 1918. Studiu de caz: județele Hunedoara, Alba, Sibiu. Cercetare de istorie orală”, semnat de istoricul Cosmin Budeancă (A)

HunedoaraMea.ro6 decembrie 2016
lansare-mihai-petre

Mihai Petre, amintiri de la catedră (A)

HunedoaraMea.ro5 decembrie 2016

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 Hunedoaramea.ro - Toate drepturile rezervate