22.02.2016,  22:41:52 | 0 comentarii | 196 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Biblioteca „Densusianu” / Te învaţă chineza şi nu doar
de Ziarul Vaii Jiului
Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva, în parteneriat cu Institutul „Confucius” din Sibiu, Liceul de Arte „Sigismund Toduţă” din Deva şi Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, continuă proiectul început în anul 2013, proiect cultural-educativ ce are drept componentă centrală organizarea de cursuri de limbă şi cultură chineză şi Taichi la Deva. 
 
Interesul pentru civilizaţia şi cultura chineză, pentru artele specifice acestei ţări, pentru istoria şi economia Chinei a fost tot mai mare şi un public tot mai numeros ni s-a alăturat în aceşti trei ani de când am demarat parteneriatul.
Cererile de înscriere la cursurile de limba chineză sunt tot mai numeroase şi provin de la oameni de toate vârstele şi de diverse profesii.   
Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva anunţă, pe această cale, organizarea în continuare a cursurilor gratuite de limbă şi cultură chineză şi a cursurilor de Taichi şi în anul şcolar 2016-2017. 
Înscrierile la aceste noi cursuri se vor face de către cei interesaţi, personal, pe baza actului de identitate, la secretariatul Bibliotecii Judeţene, în perioada: 1 martie – 27 mai 2016. 
Curs de limbă şi cultură chineză: 100 de locuri disponibile;
Curs de Taichi: 50  de locuri disponibile.
Cursurile vor începe în ziua de 3 octombrie 2016. 
Cei care vor parcurge aceste cursuri vor avea avantajul şi privilegiul de a se familiariza cu limba chineză, cu simbolistica ei specifică, vor cunoaşte din ce în ce mai bine cultura, civilizaţia şi o bună parte din tradiţiile poporului chinez. 
Ioan Sebastian BARA


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


     8 plus 9   = ?  

Diverse
Booking.com
Publicitate
Miniprix.ro
Provident Romania - Premium
Newsletter