09.03.2016,  18:20:20 | 0 comentarii | 374 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Marian Godină lansează / „Flash-uri din sens opus”
de Ziarul Vaii Jiului
Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva şi Curtea Veche Publishing organizează în ziua de 14 martie 2016, ora 17:00, în incinta Deva Mall, etajul trei, Salle d’Or, lansarea cărţii poliţistului Marian GODINĂ, intitulată „Flash-uri din sens opus”, urmată de o sesiune de autografe.
 
După lansarea de la Biblioteca Centrală Universitară Bucureşti şi participarea la Târgul de Carte „Gaudeamus” de la Craiova, poliţistul Marian Godină va reveni la Deva, un oraş de care îl leagă amintiri şi impresii plăcute legate de participarea la una dintre galele „Premianţii fără premii”. 
Cartea este o confesiune făcută de autor cu umor şi cu sinceritate despre anii copilăriei şi cei de şcoală, despre iubiri şi deziluzii, dar mai ales despre viaţa de fiecare zi a poliţistului, despre relaţiile şef-subaltern în cadrul Poliţiei. Este, în acelaşi timp, o oglindă a societăţii româneşti actuale, societate în care poliţistul vine în contact cu reprezentanţi ai tuturor categoriilor sociale şi le observă comportamentul cu acuitatea unui psiholog. 
Cartea poliţistului cu haz care a demonstrat că schimbarea poate începe cu fiecare dintre noi a devenit un adevărat fenomen editorial, fiind vândută în perioada de precomandă în 20.000 de exemplare.
Pe Marian Godină îl ştim de pe Facebook, unde ne ţine la curent cu cele mai noi întâmplări din traficul cotidian, toate povestite într-un stil aparte, original, amuzant. El este poliţistul care transformă personaje savuroase în adevăraţi exponenţi ai unor categorii sociale pe care nu avem cum să nu le fi întâlnit măcar o dată: românul care lucrează prin ţări străine şi, după ce se întoarce cu o maşină la mâna a doua, încalcă reguli de circulaţie fără remuşcări, beţivanul care comunică exclusiv prin înjurături, dar care totuşi îşi recunoaşte greşeala, micul întreprinzător care vrea să îşi câştige cinstit pâinea, dar pe care norocul îl cam ocoleşte. 
„Despre Flash-uri din sens opus vă pot spune că este o carte care vă va trece cu siguranţă prin toate stările. Vă va întrista, veţi râde cu lacrimi, vă va amuza, veţi regreta (nu că aţi cumpărat-o), vă va provoca milă, revoltă, veţi râde iar. Cu siguranţă vă va antrena toţi muşchii mimicii”, declară Godină. 
Volumul este disponibil în librăriile din toată ţara şi în magazinul online www.curteaveche.ro la preţul de 29 lei.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


     9 plus 9   = ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Diverse






Booking.com




Publicitate
Miniprix.ro
Provident Romania - Premium
Newsletter