Meniu

Stand de carte cu vânzare al Editurii Polirom din Iași

Cărțile de la standul Editurii Polirom stau la dispoziția iubitorilor de lectură

 

Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara – Deva organizează, în perioada 28 iulie – 28 august 2016, un stand de carte cu vânzare al Editurii Polirom din Iași. Standul va fi accesibil publicului la Secția de Artă și Carte Franceză a Bibliotecii, unde cărțile vor fi puse în vânzare cu o reducere de preț din partea editurii.

 

Editura Polirom

Una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate edituri românești, Editura Polirom a fost înființată în februarie 1995, la Iași. Are filiale în București, Timișoara și Chișinău. În decurs de 20 de ani, Editura Polirom a lansat pe piață peste 13 milioane de cărți, reprezentând peste 5.500 de titluri grupate în cca 40 de domenii și peste 60 de serii și colecții. Principalele domenii în care Editura Polirom a intrat pe piața editorială sunt: literatură, eseu, jurnale, litere, filosofie, istorie, religie, psihologie, sociologie, politologie, pedagogie, asistență socială, studii de gen, media, relații publice, drept, limbi străine, informatică și calculatoare, educațional, economie și afaceri, medicină, sănătate, practic etc. De remarcat că, în fiecare an, titlurile apărute depășesc 400. De asemenea, ca o dovadă a orientării europene a editurii, prima carte publicată a fost Pentru Europa. Integrarea României. Aspecte ideologice și culturale, semnată Adrian Marino

 

Serii și colecții

Printre cele mai cunoscute serii și colecții, din cele 60 oferite de Editura Polirom, se pot aminti: Plural (Plural M, Plural Religie, Plural Clasic); Ego; Egografii; Fiction Ltd; Carieră, Succes, Performanțe; Duplex; Chic; Biblioteca Ioan Petru Culianu; Biblioteca Polirom; Historia, Document; Istorie recentă; Biblioteca medievală; Collegium (Relații internaționale, Litere, Psihologie, Științele educației, Științe politice, Opus, Media, Studii și eseuri, Relații publice, publicitate, Afaceri, Economie și societate, Sociologie, Antropologie, Psihologie clinică și psihoterapie); Ego. Proză; Publicistică; Informatică și calculatoare, Linux. Tehnologii Web; Practic. Cheia succesului, Sănătate, Dietetică; Studii de gen; Bios; Tradiția creștină; Psihologia copilului & Parenting etc. Majoritatea acestor serii și colecții sunt coordonate de personalități de marcă din domeniile respective: Bogdan Alexandru Stănescu, Mihai Răzvan Ungureanu, Andrei Pippidi, Mihai Coman, Lazăr Vlăsceanu etc.

 

Serii de autor și publicații proprii

Editura a lansat pe piață seriile de autor Norman Manea, Gabriela Adameșteanu, Octavian Paler, Nicolae Steinhardt, Valeriu Anania, Marta Petreu, Aurora Liiceanu.

Editura are și publicații proprii: Revista de psihologie socială – Buletinul Laboratorului „Psihologia Câmpului Social”, Universitatea „Al. I. Cuza” IașiRevista de psihologie organizațională, în colaborare cu Centrul de Psihologie Aplicată, Universitatea București; Revista de Asistență SocialăInternational Review of Social Research;  Revista de Istorie SocialăChora. Revista de studii antice și medievale: filosofie, teologie, știinte.

Cărțile de la standul Editurii Polirom stau la dispoziția iubitorilor de lectură, care vor beneficia de reduceri de preț.

 

Manager,

Ioan Sebastian Bara


Lasa un raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*