COMUNITATE

Actrița Isabela Hașa lansează o carte de poezii pentru copii. Eveniment organizat de Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu”

Actrița Isabela Hașa lansează o carte de poezii pentru copii. Eveniment organizat de Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu”

Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva, în parteneriat cu Agenția de Dezvoltare Economico-Socială a județului Hunedoara, organizează vineri, 17 martie, la ora 11.00, la Parcul de Afaceri Simeria, Sala de conferințe, o întâlnire cu actrița Isabela Hașa care, de această dată, în ipostază de poetă, își va lansa placheta de poezie pentru copii intitulată „Ham-Ham, Miau-Miau și semnele de circulație”.

„Este o cărticică scrisă special pentru copii, un dialog între doi mici protagoniști – Mara și Dănuț – care poartă un dialog vioi pe tema semnelor de circulație, în compania prietenilor lor, un motan și un cățel. Cartea este dedicată copiilor, este scrisă cu afecțiune și dragoste pentru cei mai tineri cititori, într-un stil agreabil. Prin joc, prin întrebări aparent inocente, copiii învață semnele de circulație, semne cu care e bine să se familiarizeze de la cea mai fragedă vârstă. Desenele de pe ultimele pagini ale cărții urmează să fie colorate de către copii, ceea ce face această plachetă cu atât mai atractivă”, spune managerul Bibliotecii Județene, Ioan Sebastian Bara.

Lansarea va fi urmată de un moment artistic, „Bunica și extraterestrul”, o comedie muzicală pentru copii, oferită de actrițele Isabela și Mara Hașa din Deva.

Afis lansare carte Isabela Hasa 2017

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

11 + sixteen =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Mai mult in COMUNITATE

ziua francofoniei 2017

Ziua Internațională a Francofoniei, sărbătorită la Simeria (A)

HunedoaraMea.ro20 martie 2017
pianist

Recital “Johann Sebastian Bach”, susținut de elevi ai Liceului de Arte “Sigismund Toduţă”

HunedoaraMea.ro20 martie 2017
isabela hasa

În lumea copilăriei (A)

HunedoaraMea.ro18 martie 2017
decebal deva

Concursul pentru liceeni “Citești și câștigi” – o nouă rundă de calificări în grupele 1 și 2. CN „Decebal” Deva vs. CN „Avram Iancu” Brad. Colegiul „Transilvania” Deva vs. Colegiul Tehnic „Mihai Viteazu” Vulcan. Rezultate și imagini din timpul partidelor

HunedoaraMea.ro17 martie 2017
Citesti si castigi 2017 IV

Concursul pentru liceeni “Citești și câștigi” – calificări în grupele 7 și 8. Colegiul Agricol „Alexandru Borza” Geoagiu vs. CN „Iancu de Hunedoara”. „Cetate” Deva vs. „Traian Lalescu” Hunedoara. Rezultate și imagini din timpul partidelor

HunedoaraMea.ro15 martie 2017
business elite main

12 speakeri vin la Teatrul de Artă din Deva, pentru un eveniment adresat mediului de business (A)

HunedoaraMea.ro14 martie 2017
danube geo products

”Danube GeoTour”, un nou proiect internațional derulat în Geoparcul Dinozaurilor Țara Hațegului

HunedoaraMea.ro13 martie 2017
citesti si castigi 2017 III

Concursul pentru liceeni “Citești și câștigi” – calificări. „Carmen Sylva” Petroșani vs. „Mircea Eliade” Lupeni. „Silviu Dragomir” Ilia vs. „Matei Corvin” Hunedoara. Rezultate și galerie foto

HunedoaraMea.ro10 martie 2017
Biblioteca Ana Blandiana

La aniversarea Anei Blandiana (A)

HunedoaraMea.ro9 martie 2017

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 Hunedoaramea.ro - Toate drepturile rezervate