COMUNITATE

Curs gratuit la Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva (A)

Curs gratuit la Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva (A)

Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva își adaptează activitățile în funcție de necesitățile unor categorii tot mai largi de utilizatori. De aceea, Biblioteca Județeană organizează o serie de activități și oferă servicii într-o gamă diversificată, orientate în principal către tinerii noștri utilizatori, pe care îi invităm să ia parte la acestea.

Pe lângă serviciile cu care ne-am obișnuit utilizatorii (împrumut de cărți pentru copii și adulți în limba română și în limbi străine; împrumut de CD-uri cu muzică și DVD-uri cu desene animate, filme artistice și documentare; accesul la presa locală și națională; consultarea legislației la zi; bibliografii la cerere și acces la internet), în perioada care urmează vom organiza gratuit următorul curs destinat utilizatorilor:

Cursul „Contabil – COR 331302” (curs de inițiere în contabilitate pentru studii medii) – 14 locuri – care se va desfășura după următorul grafic: Teorie – în perioada 10 – 14 decembrie 2018; Practică – în perioada 14 ianuarie – 01 februarie 2019, între orele 8.00 și 16.00. Înscrierile se fac la Secretariatul instituției, de luni până joi, între orele 8.30 și 16.00, vineri între orele 8.30 și 13.30, în perioada 12.11.2018 – 29.11.2018. Actele necesare pentru înscriere sunt: carte de identitate, diplomă de absolvire a liceului sau diplomă de bacalaureat, certificat de naștere, certificat de căsătorie (cópii).

Cursul este autorizat de către Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională, iar absolvenții vor primi diplomă de absolvire.

Cursul este organizat de Centrul de Formare Profesională al Bibliotecii Județene „Ovid Densusianu” Hunedoara – Deva, durează 4 săptămâni și se adresează absolvenților de liceu de orice vârstă interesați să cunoască noțiuni elementare de contabilitate care îi pot ajuta să profeseze în compartimente de evidență primară, contabilitate de gestiune și financiară. De asemenea, acest curs poate deschide calea spre înscrierea în CECAR (Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România) pentru a deveni contabil autorizat (independent) sau pentru a înființa și gestiona eficient propria afacere, în orice domeniu de activitate.

Managerul Bibliotecii Județene „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva,

Ioan Sebastian Bara

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

seventeen + one =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Mai mult in COMUNITATE

concurs foto unire

Concurs de fotografie dedicat Centenarului Marii Unirii

HunedoaraMea.ro5 noiembrie 2018
casa de sanatate

Informare CAS Hunedoara. Ştiați că aveți dreptul la servicii medicale preventive și profilactice?

HunedoaraMea.ro5 noiembrie 2018
exponat muzeu

Un document legat de Marea Unire, exponatul lunii noiembrie la Muzeul din Deva

HunedoaraMea.ro4 noiembrie 2018
dog park

Dog Park-ul din Deva trece la programul de iarnă

HunedoaraMea.ro30 octombrie 2018
afis arhitecturi sibiene

Expoziție de pictură „Ahitecturi medievale sibiene”, la Muzeul din Deva

HunedoaraMea.ro30 octombrie 2018
stelele cetatii 2018

Trofeul Festivalului ”Stelele Cetății” 2018, câştigat de o interpretă din Craiova

HunedoaraMea.ro29 octombrie 2018
citesti 2018 etapa 8 main

“Citești și câștigi!” 2018. Ultima etapă de calificări. „Decebal” Deva vs. „Regina Maria” Deva. „Grigore Moisil” Deva vs. „Dragomir Hurmuzescu” Deva. Vezi echipele calificate în sferturile de finală și programul confruntărilor

HunedoaraMea.ro26 octombrie 2018
centrul cultural dragan muntean

Spectacol de romanţe, la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” din Deva

HunedoaraMea.ro26 octombrie 2018
Casa Sanatate

CAS Hunedoara: cum puteți recupera banii cheltuiți în spitale pe perioada internării

HunedoaraMea.ro25 octombrie 2018