Meniu Principal

Activități de vacanță – la Biblioteca Județeană

Biblioteca Județeană, pe durata verii, organizează o serie de activități și oferă servicii într-o gamă diversificată, orientate în principal către tinerii utilizatori

 Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva își adaptează activitățile în funcție de necesitățile unor categorii tot mai largi de utilizatori.

Biblioteca Județeană nu intră în vacanță

În perioada verii, în mod firesc, ne îndreptăm atenția în primul rând spre tinerii aflați în vacanță, cărora dorim să le oferim prilejul de a trece cât mai des pragul bibliotecii noastre. De aceea, Biblioteca Județeană nu intră în vacanță ci, dimpotrivă, pe durata verii organizează o serie de activități și oferă servicii într-o gamă diversificată, orientate în principal către tinerii noștri utilizatori, pe care îi invităm să ia parte la acestea.

Pe lângă serviciile cu care ne-am obișnuit utilizatorii (împrumut de cărți pentru copii și adulți în limba română și în limbi străine; împrumut de CD-uri cu muzică și DVD-uri cu desene animate, filme artistice și documentare; accesul la presa locală și națională; consultarea legislației la zi; bibliografii la cerere și acces la internet), în perioada care urmează vom organiza, gratuit, mai multe activități destinate utilizatorilor.

Activități organizate gratuit de către Biblioteca Județeană

  • Vizionări de filme la Secția de Artă și Carte Franceză, pe bază de programare, de luni până vineri, între orele 1000 și 1800. Programarea se face la Secția de Artă și Carte Franceză.
  • Acces la PlayStation la Secția de Împrumut Carte pentru Copii, pe bază de programare, de luni până vineri, între orele 1000 și 1800. Programarea se face la Secția de Împrumut Carte pentru Copii.
  • Umbră, culoare și WI-Fi gratuit în curtea bibliotecii, începând cu 1.07.2019. Curtea bibliotecii va fi o oază de relaxare în mijlocul stresului cotidian. Pe lângă cultură, biblioteca va oferi și un mediu în care cititorii de toate vârstele se pot relaxa la umbră în compania unei cărți, își pot aduce laptopul pentru a studia, iar în cazul copiilor, pot desena sau se pot juca în compania părinților, în locuri special amenajate.

 

Manager,

Ioan Sebastian Bara